top of page

Tražite pouzdanog i stručnog majstora vodoinstalatera?

Ne morate dalje! 

Naš tim vodoinstalatera ponosi se dugogodišnjim iskustvom i znanjem u oblasti sanacija kvarova i odgušenja kanalizacije. Tu smo da pomognemo sa svim vašim vodoinstalaterskim potrebama od popravki i održavanja postojećih instalacija sve do postavke novih. 

Naši majstori su ljubazni i profesionalni, a njihov isključivi cilj je da u potpunosti zadovolje potrebe naših klijenata. Posao obavljamo veoma brzo i efikasno, cene naših usluga su izuzetno pristupačne i konkurentne, a kvalitet obavljenih radova je zagarantovan!

Ukoliko tražite pouzdanog majstora vodoinstalatera za sve vrste otpušavanja na teritoriji Beograda i okoline, u bilo koje doba dana ili noći 00-24h, ne oklevajte i obratite nam se na broj telefona

 

Tu smo zbog Vas!

Otpušavanje kanalizacije je složen proces uklanjanja začepljenja ili blokada iz odvodnih cevi kanalizacije. Ova začepljenja mogu biti uzrokovana različitim faktorima poput čvrstih otpadaka (ostaci hrane, toalet papir, ubrusi, vlažne maramice, vlasi kose, ...), kao i tečnim materijama poput ulja ili masti.

Postoji više metoda za otpušavanje kanalizacije uključujući mehaničke procedure kao što su upotreba mašinskih sajli na elektro pogon kao i hemijske metode gde se koriste različiti proizvodi za razbijanje i otpuštanje začepljenja kako preventivno tako i reparativno.

 

Pravilno i potpuno odgušenje kanalizacionih odvoda predstavlja tehnički zahtevan posao, te je radi izbegavanja daljih kvarova i zagušenja na vodovodnoj mreži, kao i ponovnog javljanja istih, preporučljivo ovaj posao poveriti majstorima koji imaju odgovarajuće alate, znanje i iskustvo kako bi efikasno i bezbedno otklonili svaki problem zapušenih cevi i curenja.

U slučaju odlaganja sanacije i zanemarivanja problema zapušenih cevi i odvoda može doći do raznih lančanih kvarova i curenja, a neretko i do pucanja cevi u zidu usled velikih unutrašnjih opterećenja uzrokovanih nagomilanim materijama u tački začepljenja odvoda. Sve ovo za posledicu može imati ogromne neprijatnosti prvenstveno zbog vremenskog trajanja radova kako vodoinstalaterskih tako i građevinskih. Zbog toga je veoma važno redovno i pravilno održavati protočnost odvoda i kanalizacije, te se bez odlaganja obratiti stručnjacima u slučaju bilo kakvih problema.

Plumber Fixing Sink

USLUGE

Tim pouzdanih majstora vodoinstalatera sa višegodišnjim iskustvom u oblasti sanacija kvarova na vodoinstalacijama i odvodima izazvanih zagušenjima vrši usluge precizne dijagnostike kvara i zagušenja putem kamere, kao i otpušavanja kanalizacije i čišćenja odvoda mašinski ili ručno na brz i efikasan način.

Nudimo intervencije fizičkim i pravnim licima na teritoriji celog grada Beograda i okoline uz dolazak majstora na Vašu adresu u najkraćem roku i to

 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji uključujući i dane praznika.

 

Mogućnost plaćanja gotovinom, platnim karticama i nalogom za prenos (virmanski) sa računa na račun firme.

Za svaku transakciju dobijate fiskalni račun sa QR kodom.

 

Za besplatne konsultacije i zakazivanje intervencija pozovite

Image by Jan Antonin Kolar
Image by Callum Hill
Image by Point3D Commercial Imaging Ltd.

Odgušenje WC šolje

Odgušenje sudopere i lavaboa

Odgušenje slivnika

Image by Emily Powers

Odgušenje kade i tuš kabine

Image by EJ Strat

Odgušenje vertikale i horizontale

bottom of page